Ilmoita yliopistoissa

JobTeaser-palvelua käyttävät Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän, Itä-Suomen, Vaasan ja Oulun yliopistot, Hanken, Åbo Akademi sekä LUT- ja Aalto-yliopistot. Valojobs-palvelu tavoittaa Lapin yliopiston opiskelijat 31.3.2024 asti.

Ilmoittaminen on maksutonta. Voit kohdentaa ilmoituksesi JobTeaserissä valitsemillesi yliopistoille yhdellä lomakkeella. Alta löydät ohjeistusta molempien järjestelmien käytöstä.

Löydä osaaja -osiosta löydät tarkemmin tietoa yliopistojen julkaisuehdoista ja koulutusaloista, harjoittelusta ja opinnäytetöistä.

JobTeaser

JobTeaser tarjoaa sinulle väylän  työpaikkailmoituksen jättämiseen yhteentoista suomalaiseen yliopistoon yhdellä lomakkeella.

1) Kirjaudu
Kirjaudu palveluun ja perusta oma tili. Tilin kautta hallinnoit omaa ilmoitteluasi  ja voit seurata ilmoituksiesi julkaisua  yliopistoissa ja klikkausmääriä. Vanhat ilmoitusesi arkistoituvat tilillesi.

2) Ilmoita paikoista
Yliopistoihin voit välittää opiskelijoille työ-  ja harjoittelutyöpaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita.  Lomakkeelta voit valita yliopistot, jolle haluat ilmoituksesi kohdistaa.

3) Vastaanota hakemukset
Hakemukset voit vastaanottaa organisaatiosi omaan rekrytointijärjestelmään tai vaihtoehtoisesti omaan sähköpostiisi. Mikäli valitset sähköpostin, voit käsitellä hakemuksia ja kommunikoida hakijoiden kanssa oman tilisi kautta.

JobTeaser-palvelua käyttävät seuraavat yliopistot:

 • Aalto-yliopisto
 • Hanken School of Economics
 • Helsingin yliopisto
 • Itä-Suomen yliopisto
 • Jyväskylän yliopisto
 • Lappeenrannan teknillinen yliopisto
 • Tampereen yliopisto
 • Turun yliopisto
 • Åbo Akademi
 • Oulun yliopisto
 • Vaasan yliopisto

JobTeaserin logo

Maksuttomat ja maksulliset palvelut

JobTeaser on käytössä Euroopan laajuisesti yli 700 korkeakoulussa ja yliopistossa.  Yksittäisen ilmoituksen jättäminen mihin tahansa näistä yliopistoista on maksutonta.

Maksullisena palveluna JobTeaser tarjoaa näkyvyyttä kaikissa tai valitsemissasi instituutioissa, myös muualla Euroopassa, yhdellä klkkauksella. Suomessa yliopistojen lisäksi myös osa ammattikorkeakouluista on ottanut käyttöönsä JobTeaser-palvelun. Suomen markkinoilla JobTeaser tarjoaa näkyvyttä kaikissa näissä korkeakouluissa.

Maksullisista palveluista saat lisätietoja ottamalla yhteyttä JobTeaserin pohjoismaiden myyntitiimiin: nordic-support@jobteaser.com. JobTeaser on yliopistojen kaupallinen kumppani. Lisätietoja JobTeaser-yrityksestä löydät heidän omilta sivuiltaan.

Yliopistojen JobTeaser-palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden työnantajaprofiilin rakentamiseen yksittäisissä yliopistoissa. Yliopistot ottavat työnantajaprofiileja käyttöönsä asteittain ja eri tavoin. Tästä saat lisätietoja suoraan yliopistoista.

Valojobs

Valojobs tavoittaa opiskelijat ja vastavalmistuneet Lapissa 31.3.2024 asti.

1) Jätä ilmoitus rekisteröitymättä 
Voit välittää ilmoituksia palvelussa rekisteröitymättä ja hallinnoida ilmoitustasi  muokkauslinkin kautta. Ilmoituksen voit kohdentaa valitsemallesi tai kaikille kolmelle yliopistolle.  

2) Rekisteröidy työnantajaksi 
Työnantajien on mahdollista rekisteröityä ja perustaa organisaatiolleen oma tili. Tilin kautta ilmoitusten jättäminen ja niiden seuranta on helppoa. Tämä palvelee erityisesti usein  ilmoittavien työtä. Organisaation perustietoja ei tarvitse enää päivittää jokaiseen lomakkeeseen erikseen. Samaan tiliin voidaan myös liittää useita käyttäjiä samasta organisaatiosta. Näin ilmoitusten hallinnointi ei ole enää yhden ilmoittajan takana. 

Ilmoittaminen on maksutonta.