JobTeaser: anna palautetta ja näy työnantajana

Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistot, Hanken, Åbo Akademi sekä LUT- ja Aalto-yliopistot ottivat käyttöönsä JobTeaser-palvelun marraskuun 2020 lopussa. JobTeaser valittiin työ- ja harjoittelupaikkojen välittämiseen opiskelijoille siksi, että se tarjoaa myös monia muita ominaisuuksia kuin pelkän työpaikkojen julkaisualustan.

Palvelu on ollut käytössä viisi kuukautta, ja nyt haluamme kuulla käyttäjien mielipiteitä. Keräämme parhaillaan palautteita suomalaisilta työnantajilta JobTeaserin toiminnasta, jotta sen kehittämisessä otetaan askeleita oikeaan suuntaan. Kaikille JobTeaser-palvelussa ilmoittaneille lähetetään sähköpostilla lyhyt kysely, johon toivomme kaikkien vastaavan. Palaute on meille erittäin arvokasta!

Palvelu kehittyy ja käyttäjämäärät kasvavat

Käyttäjämäärät Suomessa ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin. Järjestelmään on tällä hetkellä rekisteröitynyt lähes 28 000 opiskelijaa ja alumnia eri yliopistoista. Palvelun kautta eri yliopistoihin on välitetty jo 4400 työ- ja harjoittelupaikkailmoitusta.

Uuden palvelun lanseeraus ja vakiinnuttaminen vie aina oman aikansa. Tärkein edellytys yliopistoille palvelun valinnassa oli se, että työnantajilla säilyi mahdollisuus ilmoittaa työ- ja harjoittelupaikoista yhdellä kertaa useampaa yliopistoon eli multipostata ilmoituksensa. JobTeaser ei ole tarjonnut toistaiseksi multipostausmahdollisuutta muille, joten olemme ratkoneet aktiivisesti uudella alustatyypillä esiin nousseita haasteita yhdessä.

Palvelua on yhteistyössä JobTeaserin kanssa pyritty kehittämään vastaamaan myös suomalaisten työnantajien toiveita ja työmarkkinoiden vaatimuksia. JobTeaser on käytössä useissa eurooppalaisissa maissa kuten Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Britanniassa ja Ruotsissa. Eri maiden työnhakukulttuureissa on omia ominaispiirteitään, jotka heijastuvat järjestelmän toimintoihin. Palvelusta tehtyä suomennosta on matkan varrella selkiytetty merkittävästi.

Näy työnantajana opiskelijoiden keskuudessa

Yrityksille ja organisaatioille on yhä tärkeämpää näkyä houkuttelevina työnantajina ja rakentaa työnantajabrändiä opiskelijoiden keskuudessa. Osaajista käydään kilpailua, ja organisaatio, joka herättää hakijassa tunteita, voittaa. Suurin osa työnhakijoista haluaa tutustua organisaation ennen työhakemuksen lähettämistä ja etenkin nuorille brändillä on väliä! Nuoret arvostavat työpaikan yrityskulttuuria, ilmapiiriä, yhteisöllisyyttä ja joustavuutta. JobTeaser tarjoaa mahdollisuuden esitellä omaa organisaatiotaan laajemmin yritysprofiilin kautta.

Yritysprofiili JobTeaser-työpaikkaportaalissa toimii virtuaalisena näyteikkunanasi 24/7. Yliopistokohtainen profiili mahdollistaa mm. organisaatiosi esittelyn, arvojen ja kulttuurin esiintuomisen sekä työ- ja harjoittelupaikkojen markkinoinnin. Osa yliopistoista on varannut tämän mahdollisuuden vain kumppaneilleen. Yliopistojen sivuilta löydät lisätietoja, jos olette kiinnostuneita näkyvyydestä. Huomaattehan, että yritysprofiilistanne ette pysty hyödyntämään multipostausta, vaan yritysprofiili on tehtävä kuhunkin yliopistoon erikseen.

Näistä yliopistoista löydät lisätietoja:

Ranskalaista JobTeaser-yrityksen alustaa käytetään yli 700 korkeakoulussa ja yliopistossa Euroopassa. JobTeaser tarjoaa työnantajille myös maksullisia palveluja rekrytoinnin ja näkyvyyden tueksi. Näistä mahdollisuuksista voit tiedustella suoraan JobTeaserin Suomen markkinoiden edustajalta, Antoine Pingeot, sähköposti: antoine.pingeot@jobteaser.com.

Jos sinulla on kysyttävää JobTeaserista tai haluat vastata kyselyyn, mutta et ole saanut linkkiä, lähetä sähköpostia osoitteeseen: jobteaser@aarresaari.net.

Julkaistu:

29.04.2021

Kategoriat:

Työnantajayhteistyö