HY: Humanistina työelämässä – virtuaalinen kohtaamispaikka

Pvm / klo:

14.10.2021 / 14:00-16:00

Kategoriat:

Yliopisto:

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto tarjoaa virtuaalisen kohtaamispaikan humanististen alojen opiskelijoille, alumneille ja työnantajille. Työnantajana tapahtumaan kannattaa osallistua, jos etsitte alan osaajia tai vaikkapa harjoittelijaa. Helsingin yliopiston humanistinen tiedekunta tarjoaa laajan kirjon osaamista, ja siellä opiskellaan mm. kieliä, kulttuureita, taiteiden tutkimusta, filosofiaa ja historiaa.

Aika: Torstai 14.10.2021, klo 14:00–16:00 
Paikka: virtuaalinen alusta  

Työnantajana:

  • Saatte Helsingin yliopiston JobTeaser-alustalle työnantajaprofiilin, johon voidaan päivittää organisaatiossanne avoinna olevat työ- ja harjoittelupaikat sekä tiedot infotilaisuudestanne opiskelijoille. Esimerkki profiilista. 
  • Voitte valita, haluatteko pitää tapahtuman aikana infotilaisuuden, johon opiskelijat ilmoittautuvat ennakolta, ja/tai olla virtuaalisella ständillä opiskelijoiden tavoitettavissa koko tilaisuuden ajan.  Infon kesto on puoli tuntia, mutta keskustelua voitte toki jatkaa pidempäänkin opiskelijoiden ja alumnien kanssa näin halutessanne. Voitte myös valita, millä kielellä haluat infotilaisuuden pitää. 
  • Infon ja virtuaalisen ständin alustana toimii organisaationne luoma Zoom, Teams tai muu alusta, jolle opiskelijoilla on pääsy.  

Helsingin yliopiston urapalvelut hallinnoi ilmoittautumisia ja viestintää opiskelijoille JobTeaserin kautta. 

Tapahtuma on työnantajille maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.9.2021. 

Lisätietoja saatte Helsingin yliopiston urapalveluista, careerservices@helsinki.fi.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston urapalvelut ja Helsingin yliopiston alumniyhdistys.