DuuniDay -rekrytointitapahtuma

Pvm / klo:

22.11.2022 / 10:00-15:00

Kategoriat:

Yliopisto:

LUT-yliopisto

Tervetuloa DuuniDayhin!

 

LUT-yliopiston seuraava, jo 26. kertaa järjestettävä messutyyppinen, työnantajat ja opiskelijat yhteen kokoava DuuniDay järjestetään Lappeenrannan kampuksella tiistaina 22.11.2022. DuuniDayn järjestäjänä toimii LUT & LAB Career Services.

 

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä työnantajatunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden kykyihin. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin LAB-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat. Huomaattehan, että tavoitettavissanne on myös poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.

 

Rekrytointitapahtuman lisäksi tarjoamme osallistujille vuodeksi myös virtuaalista näkyvyyttä. Opiskelijat seuraavat tapahtumaa ja siihen tulevia työnantajia etukäteen JobTeaser-portaalimme kautta. Kaikkiin messuosastoihin sisältyy työnantajaprofiili JobTeaser-alustallamme joulukuun 2021 alusta aina vuoden 2023 kesääna asti. Linkitämme profiilit myös varsinaiseen DuuniDay-tapahtumaan. Kannattaa siis huolehtia, että yrityksenne on hyvissä ajoin ja parhaalla mahdollisella tavalla näkyvissä myös JobTeaser-profiilin kautta ja julkaisette avoimet työ- ja harjoittelupaikkanne profiilistanne.

 

Työnantajien ilmoittautuminen on jo auki. Lisätietoja löydät LUT-yliopiston sivuilta.