DuuniDay goes virtual

Pvm / klo:

26.01.2021 / 10:00-15:00

Kategoriat:

Yliopisto:

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Jo 25. kertaa järjestettävä messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava DuuniDay järjestetään tammikuussa poikkeuksellisesti virtuaalisena. DuuniDayn järjestäjinä toimivat LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu.

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin LAB-ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden opiskelijat. Huomaattehan, että tavoitettavissanne on myös poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.

Tervetuloa DuuniDay-tapahtumaan!

Virtuaalisessa DuuniDay-tapahtumassa yritykset

  • voivat tehdä yritystä ja sen kesätyömahdollisuuksia tunnetuksi opiskelijoille JobTeaser-yritysprofiilin ja tapahtumäpäivänä järjestettävän yritysesittelyn kautta.
  • voivat tavata LUTin ja LABin opiskelijoita tapahtumassa messumaisesti joko virtuaalisella standillä tai opiskelijoiden yrityksiltä etukäteen varaamissa henkilökohtaisissa tapaamisissa.
  • saavat omat avoinna olevat työpaikat näkyville tapahtumaan osallistuville opiskelijoille.
    pääsevät selaamaan tapahtumaan osallistuvien opiskelijoiden CV-tietokantaa ja etsimään sieltä itselleen sopivia tulevaisuuden kykyjä.
  • voivat vapaasti valita kellonajat, jolloin ovat tapahtumassa mukana (klo 10-15 välillä) sekä oman tutun virtuaalialustan, jota haluavat käyttää.

Työnantajien ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 8.1.2021. Lisätietoja löydät LUT-yliopiston sivuilta.