Yksi yhteinen työpaikkaportaali koko Aarresaari-verkostolle

Kaikki Aarresaari-verkoston yliopistot siirtyvät käyttämään yhteistä työpaikkaportaalia, Aarresaaren JobTeaseria keväällä 2024

Aarresaari-verkoston yhtenä tavoitteena on edistää yliopisto-opiskelijoiden sekä vastavalmistuneiden työelämään sijoittumista sekä kehittää yliopistojen työelämäyhteyksiä ja harjoittelukäytäntöjä. Haluamme tukea työnantajia opiskelijoiden tavoittamisessa ja tulevaisuuden osaajien rekrytoinnissa ja nyt meillä on ilo ilmoittaa, että tämän toteutuminen on jatkossa entistä helpompaa. Keväästä 2024 lähtien kaikki Aarresaari-verkostoon kuuluvat yliopistot siirtyvät käyttämään yhtä yhteistä työpaikkaportaalia, Aarresaaren JobTeaseria.  

Aarresaaren JobTeaser-palvelu tarjoaa työnantajille tehokkaan tavan kohdistaa työpaikkailmoituksia, harjoittelupaikkatarjouksia tai opinnäyteaiheita eri alojen opiskelijoille sekä edistää työnantajamielikuvaansa. Opiskelijoille palvelu tarjoaa työ- ja harjoittelumahdollisuuksien lisäksi tietoa työmarkkinoilla kysytystä osaamisesta.  

Aarresaaren JobTeaser otettiin käyttöön vuonna 2020, jolloin Aalto-yliopisto, Hanken Svenska Handelshögskolan, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi siirtyivät käyttämään JobTeaseria.  

Oulun ja Vaasan yliopistot ovat nyt liittyneet JobTeaseriin joulukuussa 2023 ja Lapin yliopisto tulee liittymään kevään 2024 aikana. 

Palvelussa julkaisemme pääsääntöisesti työ- ja harjoittelupaikkoja, jotka edellyttävät akateemista osaamista ja vastaavat yliopistojen koulutusaloja. Aarresaaren JobTeaserin tavoitteena on tarjota yliopisto-opiskelijoille kohdennettuja ilmoituksia juuri heidän opintoalaansa liittyen. Aarresaari-verkoston sivuilta löytyy kattavasti vinkkejä hyvän ilmoituksen tekemiseen sekä tietoa eri yliopistojen opinto- ja tutkimusaloista.  

Tervetuloa ilmoittamaan työ-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista Aarresaaren JobTeaseriin!

Aarresaari / Löydä osaaja

Julkaistu:

08.12.2023