Aalto Talent Expo 2021

Pvm / klo:

11.11.2021 / Koko päivä

Kategoriat:

Yliopisto:

Aalto-yliopisto

 

Aalto Talent Expo 2021 järjestetään live-tapahtumana Otaniemen Otahallissa Espoossa 11.11.2021. Fyysinen tapahtuma järjestetään vain, mikäli se on koronatilanteen puitteissa turvallista järjestää. Tapahtumaan on tarjolla myös virtuaalisia osallistumismahdollisuuksia, ja organisaationne voi halutessaan osallistua tapahtumaan myös kokonaan virtuaalisesti!

Aalto Talent Expo tarjoaa mahdollisuuden rakentaa juuri teille soveltuva messuosasto, jolla tapaatte Aalto-yliopiston huippulahjakkaita opiskelijoita. Pääsette myös kehittämään työnantajamielikuvaa muun muassa CV- ja LinkedIn –klinikalla, sekä pikamentoroinnin ja portfolioarvioinnin parissa. Voitte myös isännöidä webinaarin yrityksellenne ajankohtaisesta aiheesta, tai tavata opiskelijoita virtuaalisten 1:1 videotapaamisten aikana. Messuilta löytyykin monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoiden kohtaamiseen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen!

Osallistu Aalto-yliopiston suurimpaan kontaktointi- ja rekrytointitapahtumaan ja tapaa tulevaisuuden muutoksentekijät talouden, taiteen ja suunnittelun sekä tekniikan aloilta!

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen aukeaa 24.5.2021. Lisätietoja & linkki ilmoittautumiseen: https://www.aalto.fi/en/talent-expo/for-employers