Ilmoita työpaikasta

Aarresaari tarjoaa tehokkaan tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus yliopistojen opiskelijoille ja vastavalmistuneille kandeille, maistereille tai tohtoreille. Yhdellä ilmoituksella saat käyttöösi 12 yliopiston välityskanavat - voit kohdistaa ilmoituksen laajasti kaikille tai haluamiisi yliopistoihin. Jokainen yliopisto välittää ilmoituksia opiskelijoilleen omien palvelukonseptiensa mukaisesti mm. nettisivuillaan ja sähköpostilistoilla sekä tekee ratkaisut ilmoitusten välittämisestä omissa kanavissaan julkaisuehtojensa mukaisesti.

Huom! Nyt voit myös rekisteröityä työnantajaksi ja perustaa organisaatiollenne oman tilin. Tilin kautta hallinnoit ilmoitteluanne helposti. Tällä lomakkeella voit jättää työpaikan rekisteröitymättä.

Aarresaari.net julkaisuehdot

  1. Aarresaari.net on tarkoitettu työ- ja harjoittelupaikkailmoituksille sekä opinnäyteaihetarjouksille, jotka soveltuvat yliopisto-opiskelijoille tai yliopistotutkinnon suorittaneille työnhakijoille. Työtehtävien tulee tukea opiskelijan opintoja, työllistymistä tutkinnon jälkeen tai edellyttää akateemisia opintoja / tutkintoja.
  2. Henkilöstöpalvelu- ja työnvälitysyritysten rekrytointi-ilmoituksissa tulisi näkyä asiakas- tai toimeksiantajaorganisaation nimi ja työtehtävän yksilöidyt tiedot. Osa yliopistosta ei julkaise anonyymejä ilmoituksia.
  3. Yliopistot toivovat, että harjoittelusta maksetaan opiskelijalle palkkaa. Yliopistot voivat harkintansa mukaan jättää julkaisematta harjoittelutarjouksia, joissa palkka alittaa palkansaajan työssäoloehdon täyttävän palkan tai joihin ei ole mahdollista hakea harjoittelutukea.
  4. Emme julkaise verkostomarkkinointiin liittyviä ilmoituksia.
  5. Yliopistoilla on omien julkaisuehtojensa ja harkintansa mukaan oikeus olla julkaisematta työnantajan lähettämää ilmoitusta tai poistaa julkaistu ilmoitus.
  6. Aarresaari-verkosto ja siihen kuuluvat yliopistot eivät vastaa ilmoitusten sisällöstä.
  7. Ilmoitukset välittyvät yliopistoille välittömästi. Ilmoitukset pyritään julkaisemaan yliopistojen opiskelijoille kolmen (3) arkipäivän kuluessa.
  8. Jos jo jättämääsi ilmoitukseen jää virhe tai haluat muutoin muuttaa sitä, käy korjaamassa ilmoitustasi sähköpostitse saamasi linkin kautta. Linkki on voimassa kolme kuukautta viimeisen hakupäivän jälkeen.

Tutustu mukana oleviin yliopistoihin sekä tarkempiin ohjeisiin työpaikkailmoituksia koskien.

Esikatsele lomake

TYÖTEHTÄVÄN TIEDOT (1/3)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


ohje
ohje

ohje
ohje

ohje
ohje
ohje
(viimeinen voimassaolopäivä 31.10.2020)
ohje


ohje

ohje