Ilmoita harjoittelupaikasta

Löydä tulevaisuuden osaajat harjoittelun kautta
Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava. Työnantaja saa arvokkaan työpanoksen sekä tietoa koulutuksen sisällöstä ja laadusta. Harjoittelulla on merkittävä vaikutus opiskelijan asiantuntijuuden ja työelämätaitojen kehittymiseen. Harjoittelussa opiskelija voi tutustua oman alan työtehtäviin asiantuntijan ohjauksessa ja se selkiyttää opiskelijan urasuunnitelmia ja tukee opiskelumotivaatiota. Kannattaa muistaa myös yliopistojen ulkomaiset opiskelijat, jotka etsivät harjoittelupaikkoja. Ulkomaisen opiskelijan mukana työyhteisöön tulee osaamisen lisäksi opiskelijan kotimaan kulttuurintuntemusta.

Kuinka rekrytoin harjoittelijan?
Harjoittelijan rekrytointi hoituu kätevimmin jättämällä ilmoitus alla olevalla lomakkeella (tutustu ohjeisiin ilmoittajalle). Jos tarjoat paikkaa kansainväliselle opiskelijalle, kirjoita ilmoituksesi englanniksi. Harjoittelukäytännöt ja aikataulut vaihtelevat yliopistoittain. Lisätietoja yliopistokohtaisista käytännöistä saat yliopistojen työelämä- ja urapalveluista.

Huom! Nyt voit myös rekisteröityä työnantajaksi ja perustaa organisaatiollenne oman tilin. Tilin kautta hallinnoit ilmoitteluanne helposti. Tällä lomakkeella voit jättää harjoittelupaikan rekisteröitymättä.

Vinkkejä harjoittelun toteuttamiseksi
Hyvää harjoittelukokemusta voi edesauttaa valmistautumalla harjoittelijan tuloon ja tutustumalla harjoittelun eri vaiheisiin liittyviin asioihin. Antoisa harjoittelu - opas harjoittelupaikalle tarjoaa ohjeita ja vinkkejä työnantajalle harjoittelun järjestämiseksi ja ohjauksen toteuttamiseksi.

Lomakkeen tulostus
Tällä hetkellä täytetyn lomakkeen tulostaminen onnistuu esikatselunäkymässä oman selaimesi print-toiminnolla ennen lomakkeen lähettämistä.

Esikatsele lomake

TYÖTEHTÄVÄN TIEDOT (1/3)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


ohje
ohje
ohje
ohje

ohje
ohje
ohje
ohje
ohje
(viimeinen voimassaolopäivä 30.11.2020)
ohje


ohje

ohje