Työnantajalle

Aarresaari-verkostossa mukana olevat yliopistojen ura- ja rekrytointipalvelut ovat merkittävässä roolissa kehittämässä yliopistojen työelämäsuhteita ja opiskelijoiden työelämäorientaatiota. Yhteinen missiomme on edistää opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden laadukasta sijoittumista työelämään ja tukea samalla työnantajien rekrytointiprosesseja.

Harjoittelut sekä toimeksiannosta tehtävät opinnäytetyöt vahvistavat opiskelijoiden työelämätaitoja. Palkkaamalla harjoittelijan tai opinnäytetyöntekijän lisäät samalla toimintanne ja yrityksen tunnettuutta opiskelijoiden keskuudessa ja voit rekrytoida päteviä ja motivoituneita työntekijöitä.

Aarresaaren paikkavälitys ja ilmoitusten julkaisu

Aarresaaren paikkavälitys tarjoaa tehokkaan tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus, harjoittelupaikkatarjous tai opinnäyteaihe yliopistojen opiskelijoille tai vastavalmistuneille työnhakijoille. Yhdellä ilmoituksella saat käyttöösi 13 yliopiston välityskanavat - voit kohdistaa ilmoituksen laajasti kaikille tai haluamiisi yliopistoihin. Hakua voi suunnata myös eri koulutusalojen opiskelijoille - muista myös yliopistojen kansainväliset tutkinto-opiskelijat.

Yliopistot julkaisevat paikkoja omien palvelukonseptiensa mukaisesti mm. netti- ja intra-sivuillaan. Jokainen yliopisto hyväksyy paikat välitykseen omien julkaisukriteeriensä mukaisesti. Linkit eri yliopistojen ilmoitusnäkymiin on koottu yhteystiedot sivulle.