Erityistä yliopistoittain

Tutustu yliopistojen nostoihin omista palveluistaan. Älä ohita näitä:

Aalto: Career Design Lab

Career Design Labin tehtävänä on edistää kestäviä työuria tukemalla Aalto-yliopiston opiskelijoita ja alumneja mielekkäiden työurien muotoilussa ja elämänlaajuisessa oppimisessa. Career Design Lab on tila radikaalisti luoville kokeiluille, oppimiselle ja yhteistyölle. Tarjoamme ja kehitämme uusia palveluita ja ratkaisuja opiskelijoidemme ja alumniemme uramuotoiluun ja elämänlaajuiseen oppimiseen. Onko organisaatiosi rohkea ja luova työelämän tulevaisuuden suunnannäyttäjä? Liittykää mukaan kokeilemaan, luomaan kestäviä työuria ja kehittämään tulevaisuuden osaajia!

Lue lisää: CoDesigner -yhteistyö | Aalto-yliopisto 

Helsingin yliopisto: Uudet tavat tavoittaa opiskelijoita

Helsingin yliopiston urapalvelut on uudistanut tarjontaansa työnantajille.

Employers’ Corner –virtuaalitilaisuus avaa sinulle mahdollisuuden tulla esittelemään organisaatiosi tarjontaa työnantajana opiskelijoillemme. Teemana voi olla vaikkapa tuleva trainee-ohjelma, kesätyöt, kilpailu tai tapahtuma. Pääasia, että opiskelijat tai piakkoin valmistuvat ovat tarjontasi kohderyhmänä ja opiskelijoiden työllistyminen keskiössä. Corner avautuu kerran kuussa lukukausien aikana. Kullakin työnantajalla on viisitoista minuuttia aikaa pitchata omasta teemastaan. Yhteen tilaisuuteen mahtuu korkeintaan kolme työnantajaa.  

HelsinkiUNI Career Day -rekrytointitapahtuma tammikuussa (20.1.23) täydentää opiskelijajärjestöjen perinteisiä kampusmessuja, joita ovat syyslukukaudella järjestettävät ViikkiAreena, Kumpulan Potentiaali ja valtiotieteilijöiden VTM keskustakampuksella. Virtuaalinen tapahtuma tavoittaa kaikkien kampusten opiskelijat, ja mukaan mahtuu 20 organisaatiota. Varaa oma paikkasi ja tule esittelemään tarjontaasi! 

Urapalvelujen työnhaun työpajat avautuvat työnantajille. Työpajoissa pääset tapaamaan opiskelijoita ja jakamaan heille parhaat vinkkisi työnhausta. Vierailevana rekrytoinnin asiantuntijana rakennat samalla positiivista työnantajakuvaa organisaatiostasi opiskelijoidemme keskuudessa ja autat heitä työnhaun kiemuroissa.

Näkyvyyttä työnantajana voit nostaa myös Helsingin yliopiston JobTeaser-alustalla. Työnantajaprofiili toimii virtuaalisena näyteikkunanasi 24/7! Profiili mahdollistaa organisaatiosi esittelyn, arvojen ja kulttuurin esiintuomisen ja työ- ja harjoittelupaikkojen sekä tapahtumien markkinoinnin.  

Ota askel lähemmäs opiskelijoita! 

Palvelut löydät Helsingin yliopiston sivuilta: Hyödynnä opiskelijoiden osaamista.  
Tutustu myös mahdollisuuksiin kehittää yhdessä opiskelijoiden kanssa ja osallistua yhteistyöhön tutkimuksen ja innovaatiotoiminnan saroilla.  

Ota yhteyttä: Helsingin yliopiston urapalvelut, employerservices@helsinki.fi.

Helsingin yliopisto on maailman parhaimmistoon kuuluva monitieteinen yliopisto ja ainutlaatuinen tieteen ja ajattelun keskus. Yliopiston strategiassa painottuvat juuri nyt neljä eri teemaa: ihmisen ja luonnon hyvinvointi, inhimillinen ja oikeudenmukainen maailma, maapallon kestävä tulevaisuus sekä ajattelun ja maailmankaikkeuden mahdollisuudet. Toimimme maailmaan parhaaksi!

Itä-Suomen yliopisto: Ota opiskelija tuettuun UEF Trainee -harjoitteluun  

Itä-Suomen yliopisto tukee vuonna 2023 kansainvälisten opiskelijoiden työelämäyhteyksiä 2 500 euron ”harjoittelusetelillä” joka maksetaan organisaatioille, jotka työllistävät kv-opiskelijan kahdeksi kuukaudeksi harjoitteluun vähintään KELAn työssäoloehdon mukaisella palkalla (1 283 e/kk vuonna 2022). Ilmoita organisaatiosi mukaan ohjelmaan lokakuun 2022 loppuun mennessä. Lisätietoja UEF Trainee -harjoittelusta: marko.pietila@uef.fi, 040-3553039. 

Ryhdy mentoriksi 

Tutustu tehokkaasti kansainvälisiin osaajiin ja kehitä samalla omia kansainvälisyystaitojasi! Lähde mukaan kansainvälisten opiskelijoiden mentoriksi. Keväällä 2023 toteutettavassa ryhmämentorointiohjelmassa tutustut 2–4 taustoiltaan erilaiseen kv-osaajaan. Ilmoittaudu mentoriksi 28.10.2022 mennessä.  

Lisätietoja ryhmämentorointiohjelmasta: marko.pietila@uef.fi, 040-3553039. 

Lue lisää Itä-Suomen yliopiston palveluista työnantajille: Työnantajayhteistyö Itä-Suomen yliopistossa 

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista tiedeyliopistoista, joka kouluttaa tulevaisuuden tekijöitä yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa.  Kampuksemme sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa. 

Jyväskylän yliopisto: Monitieteistä osaamista, jolla on merkitys 

Vuonna 1863 perustimme opettajaseminaarin, joka avasi suomenkielisen opetuksen ja oppimisen kaikille. Yhä tänä päivänä voimanlähteenämme on tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välinen vuorovaikutus. Käymme ovet ja ajatukset avaavaa dialogia – eilisen, nykyhetken ja huomisen välillä. Haluamme sytyttää taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. 

Työnantajayhteistyö on tärkeä osa tätä dialogia. Yhteistyöllä kasvatamme osaamispääomaa, jolla on merkitystä. Mikäli etsit tulevaisuuden osaajaa tai tutkimuksen tekijää tai kaipaat tutkimus ja tuotekehitystoimintaanne uutta näkökulmaa, löydät ne meiltä – osaajat, tutkijat ja tekijät humanistisyhteiskuntatieteen, Informaatioteknologian, kauppa- ja taloustieteen, liikunnan ja terveystieteen sekä matemaattisluonnontieteen aloita, avoimesta yliopistosta ja avoimen tieteen keskuksesta. 

Rekrytoi opiskelija – tarjoa harjoittelu-, kesätyö- tai työpaikka tulevaisuuden osaajalle 

Opinnäytetyö- ja graduyhteistyö ja opiskelijaprojektit 

Tutkimusyhteistyö 

Partneriksi tutkimushankkeisiin – innovaatioyhteistyö 

Asiantuntijahaku ja tietoaineistot 

Täydennyskoulutus ja osaamisen kehittäminen 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

LUT-yliopisto: Firmatiimi apunasi opiskelijayhteistyössä! 

Firmatiimi on opiskelijoista koostuva markkinointitiimi, joka edistää yritysten, opiskelijoiden sekä LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun välistä opiskelijayhteistyötä.  

Erilaisia ja -kokoisia haasteita voidaan ratkoa opiskelijoiden voimin harjoitus- ja projektitöinä, työharjoitteluina tai opinnäytetöinä. Jos et tiedä miten edetä, Firmatiimi auttaa. 

Firmatiimin tavoitat osoitteesta firmatiimi@lut.fi. Tutustu tarkemmin Firmatiimiin.

Oulun yliopisto: Älykäs tapa löytää parhaat työntekijät yrityksellesi  

Career Centre on kehittänyt erilaisia palveluita aktiiviseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen. Tarjoamme yrityksille suoran yhteyden parhaimpiin ja lahjakkaimpiin opiskelijoihin ennen muita. Yrityspäivän avulla voit saavuttaa maksimaalisen näkyvyyden ja tehokkaan tavan tavoittaa opiskelijamme.  

Autamme yrityksiä opiskelijoiden rekrytoinnissa ja harjoittelijoiden löytämisessä sekä järjestämme työelämään liittyviä työpajoja ja seminaareja sekä yritysvierailuja ja rekrytointitapahtumia. Räätälöimme opiskelijayhteistyön juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Ota meihin yhteyttä: career@oulu.fi   

Tutustu rekrytointitapahtumien järjestämiseen ja muihin mahdollisuuksiin tavoittaa Oulun yliopistossa opiskelijat: Opiskelijayhteistyö | Oulun ylipisto 

Ilmoita työ- tai harjoittelupaikkasi Valojobsissa  

Onko sinulla tarjolla opiskelijalle työ- tai harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe? 

Pääset jättämään ilmoituksen työ-, harjoittelu- tai opinnäytepaikasta Valojobsin palvelusta. Valojobs tarjoaa tehokkaan tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus, harjoittelupaikkatarjous tai opinnäyteaihe yliopistojen opiskelijoille tai vastavalmistuneille työnhakijoille.  

Opiskelijat löytävät paikkatarjoukset Valojobsin näkymästä. 

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyhteisö, joka rakentaa tulevaisuuden osaamista, hyvinvointia ja sivistystä monitieteisen tutkimuksen ja koulutuksen keinoin. Uusiutuminen, vastuunkanto ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat vahvana perustana kaikessa toiminnassamme. Oulun yliopistoon kuuluu kahdeksan tiedekuntaa, kaksi kampusta ja monia erikoistuneita tutkimusyksiköitä. 

Lapin yliopisto: Tuore tietämys ja motivoitunut asenne 

Lapin yliopiston opiskelijat ovat motivoituneita harjoitteluun ja erilaisiin työtehtäviin! He ovat kiinnostuneita soveltamaan koulutustaan käytännön työssä ja samalla oppimaan uutta. Yliopistomme opiskelijoilla on alansa tuorein tietämys kasvatustieteiden, oikeustieteiden, taiteiden ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Yhdessä hyvien tietotekniikkavalmiuksien, vuorovaikutustaitojen ja kielitaidon kanssa he ovat arvokas lisäresurssi organisaatiollesi. 

Ilmoita työ- tai harjoittelupaikastasi vaivattomasti Aarresaaren Valojobsissa! 

Onko sinulla tarjolla opiskelijalle työ- tai harjoittelupaikka tai opinnäytetyön aihe? 

Pääset jättämään ilmoituksen työ-, harjoittelu- tai opinnäytepaikasta Valojobsin palvelusta. Valojobs tarjoaa tehokkaan ja vaivattoman tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus, harjoittelupaikkatarjous tai opinnäyteaihe Lapin yliopiston opiskelijoille tai vastavalmistuneille työtä hakeville.  

Lapin yliopiston opiskelijat löytävät paikkatarjoukset Valojobsin näkymästä: Ilmoituslista – Valojobs 

Tampereen yliopisto: Kansainvälistymällä kasvuun

Kauppakamareiden kansainvälisyysviikko 2022 on pian täällä! Viikko on suunnattu niin yrityksille kuin kansainvälisille opiskelijoille. Tampereella kansainvälisyysviikkoa järjestävät yhteistyössä Tampereen kauppakamari, Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston Talent Boost sekä International House Tampere 28.10.–4.11.2022. 

Viikolla on luvassa muun muassa kansainvälisten opiskelijoiden sekä yritysten verkostoitumista sekä kansainvälisille opiskelijoille tutustumismahdollisuuksia yrityksiin.  

Kickoff-tilaisuus yrityksille pe 28.10. klo 8–10 G Livelab 

International Hause Tampereen Job Fair-tapahtuma ti 1.11. klo 12–15 Kohtaamisia-tila, Finlayson. Lisätietoa Job Fair Tampere – International House Tampere  

Viikon sisällöstä ja ohjelmasta lisätietoa tulossa pian. 

Tämänhetkisen aikataulun viikon tapahtumista löydät Kauppakamareiden kansainvälistymisviikko 2022 – Keskuskauppakamari 

Turun yliopisto: Ryhdy urakummiksi – saat näkyvyyttä ja tuet opiskelijoita

Urakummina voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa, verkostoitua muiden yritysten kanssa ja tukea samalla opiskelijoiden työelämäyhteistyötä. Urakummius on vaivaton tapa käynnistää yhteistyö yliopiston kanssa. Lue lisää Urakummin palvelukokonaisuudesta.

Åbo Akademi: Aloita työelämäyhteistyö kanssamme! 

Haluatko vahvistaa työnantajamielikuvaasi yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa? Tarvitsetko tukea vastavalmistuneiden osaajien tavoittamisessa resurssitehokkaasti? Åbo Akademissa opiskelee 5500 tulevaisuuden ammattilaista, jotka haluavat innolla tutustua työelämän tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tuntevatko opiskelijamme jo yrityksesi? 

Aloita työelämäyhteistyö Åbo Akademissa.

Kauppakorkeakoulu Hanken: liity yhteisöömme ja tutustu tulevaisuuden huippuosaajiin!

Hankenin partnerina yrityksesi pääsee kokonaisvaltaisesti mukaan tulevien ekonomien arkeen heti opintojen alusta asti. Hankenilaiset tunnetaan mm. hyvästä kielitaidostaan ja kansainvälisestä kokemuksestaan (mm. pakollinen ulkomaanjakso). Suuri osa Hankenin opiskelijoista työllistyy jo hyvissä ajoin ennen valmistumistaan – Hankenin partnerina varmistat yrityksellesi parhaat osaajat!