Ilmoita työpaikasta

Aarresaari tarjoaa tehokkaan tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus yliopistojen opiskelijoille ja vastavalmistuneille kandeille, maistereille tai tohtoreille. Yhdellä ilmoituksella saat käyttöösi 12 yliopiston välityskanavat - voit kohdistaa ilmoituksen laajasti kaikille tai haluamiisi yliopistoihin. Jokainen yliopisto välittää ilmoituksia opiskelijoilleen omien palvelukonseptiensa mukaisesti mm. nettisivuillaan ja sähköpostilistoilla sekä tekee ratkaisut ilmoitusten välittämisestä omissa kanavissaan.

Aarresaari.net julkaisuehdot

  1. Aarresaari.net on tarkoitettu työpaikkailmoituksille, jotka soveltuvat yliopisto-opiskelijoille tai yliopistotutkinnon suorittaneille työnhakijoille. Työtehtävien tulee tukea opiskelijan opintoja tai edellyttää akateemisia opintoja / akateemista tutkintoa.
  2. Henkilöstöpalvelu- ja työnvälitysyritysten rekrytointi-ilmoituksissa pitää näkyä asiakas/toimeksiantajayrityksen nimi ja työtehtävän yksilöidyt tiedot. Emme julkaise anonyymejä ilmoituksia.
  3. Emme julkaise verkostomarkkinointiin liittyviä ilmoituksia.
  4. Yliopistoilla on omien julkaisuehtojensa ja harkintansa mukaan oikeus olla julkaisematta työnantajan lähettämää ilmoitusta tai poistaa julkaistu ilmoitus.
  5. Ilmoitukset välittyvät yliopistoille välittömästi. Ilmoitukset pyritään julkaisemaan yliopistojen opiskelijoille kolmen (3) arkipäivän kuluessa.
  6. Aarresaari-verkosto ja siihen kuuluvat yliopistot eivät vastaa ilmoitusten sisällöstä.
  7. Jos jo jättämääsi ilmoitukseen jää virhe tai haluat muutoin muuttaa sitä, käy korjaamassa ilmoitustasi sähköpostitse saamasi linkin (voimassa kolme kuukautta viimeisestä hakupäivästä) kautta.

Tutustu mukana oleviin yliopistoihin sekä tarkempiin ohjeisiin työpaikkailmoituksia koskien.

Esikatsele lomake

TYÖTEHTÄVÄN TIEDOT (1/3)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


ohje
ohje

ohje
ohje

ohje
ohje
ohje
(viimeinen voimassaolopäivä 24.4.2017)
ohje


ohje

ohje