Vielä ehdit vastata uraseurantakyselyyn!

Valmistuitko vuonna 2011? Oletko tyytyväinen tähänastiseen työuraasi? Vastaa uraseurantakyselyyn vuoden loppuun mennessä.

Voit toimittaa vastaukset yliopiston postittamalla paperilomakkeella tai täyttää kyselyn verkossa. Tällöin tarvitset postitse toimitetusta kirjeestä löytyvän vastauskoodin.

Kysely on käynnissä vuoden loppuun. Jokainen vastaus on erittäin tärkeä, jotta saamme kattavan kuvan valmistuneiden urien ensimmäisistä vuosista. Kiitos paljon ajastasi!

  

Mihin tietoa käytetään?

Vastaamalla autat nykyisiä ja tulevia opiskelijoita. Tieto valmistuneiden urapoluista on heille arvokasta, kun he pohtivat opintojaan ja työmahdollisuuksiaan.

Aiempien vuosien uraseurannan tuloksiin voi tutustua mm. osoitteessa töissä.fi. Palvelusta voit katsoa, millaisiin tehtäviin alaltasi valmistuneet ovat työllistyneet. Myös nyt kerättävät tulokset tulevat palvelun osaksi.

Kyselyn saanut 12 515 valmistunutta

Uraseuranta on toteutettu Aarresaari-verkoston yliopistojen yhteistyönä vuodesta 2005 lähtien. Tänä vuonna kysely on lähetetty kaikille vuonna 2011 valmistuneille maistereille tai ns. päättyvän alemman korkeakoulututkinnon suorittaneille. Mukana ovat ensimmäistä kertaa kaikki yliopistot, Maanpuolustuskorkeakoulua lukuun ottamatta.

Kyselyn tuloksia saadaan käyttöön alkuvuodesta 2017.