Förnyelser på Aarresaari.net

I våras samlade vi feedback av användare av arbetsgivare och studeranden vid olika universitet som använt Aarresaari.nets platsförmedling. Vi fick rikligt med bra och konstruktiv feedback för att förbättra tjänsten. Tack för dem alla! Nu har vi analyserat feedbacken och börjat verkställa förnyelser både till studerandens navigationsvy och arbetsgivarens annonsblankett. 

De första ändringarna har redan gjorts i studerandens navigationsvy, där platsannonsen öppnar sig nu till sitt eget fönster istället förr pop up fönster, vilket var den egenskap som fick mest kritik. Platsannonsernas uppdelning har förändrats att basera på landskap och världsdel. Innan övergångstiden har gått ut finns det annonser delat ut i två olika regionsfält.

Vi uppdaterar förnyelserna stegvis. Därefter reder vi upp, hur vi kan ge feedback åt arbetsgivaren av annonsernas publicering på olika universitets webbplatser.

Man kan fortfarande ge feedback. Studeranden kan ge feedback till sitt universitets karriär- eller rekryteringstjänst och arbetsgivare kan skicka e-post till adressen info@aarresaari.net.

Med samarbetshälsningar,

Aarresaari.nets utvecklingsteam